Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle un mejor servicio. Al navegar o utilizar nuestros servicios, acepta el uso que hacemos de las cookies. usted puede cambiar la configuración de su navegador en cualquier momento.

Al final del carrer 118

¡LO QUIERO!

Por la compra de un libro, marcapáginas de regalo Gastos de envío gratis a España

Al final del carrer 118

de Clara Cortés

Formato: Tapa blanda con solapas

Páginas: 352

ISBN: 978-84-16429-20-2

Precio: 16,90€

Fecha de publicación: Julio 2015

«Els llibres són diferents per a cada persona que els llegeix, però alhora són iguals per a tothom i a ells no els importa qui ets, on vius, com és la teva família.»

Viure al final del carrer 118 no és fàcil.


La mare de la Valeria i la Raven les va abandonar fa anys sense donar explicacions i totes dues han hagut d’aprendre a guanyar-se la vida. Mentre que la Valeria té una feina insignificant com a model, la seva germana recorre la ciutat a la cerca d’homes als quals seduir per pagar el lloguer a canvi dels seus serveis. La Valeria es pensava que tot continuaria així per sempre... fins que va escoltar la música d’aquell noi al final del carrer, a la vora de casa seva, i les seves mirades es van creuar.


Des d’aquell moment un seguit de curioses coincidències portarà els personatges d’aquesta novel·la a canviar les seves vides com mai no s’haurien imaginat.

Etiquetas: Young Adult Contemporáneo Drama

También te puede gustar:

Suscríbete a la Newsletter

© 2018 Plataforma Neo Todos los derechos reservados

iportal