comprar en papel

16,90 

Al final del carrer 118

Autor: Clara Corts

Editorial: PLATAFORMA NEO

ISBN: 978-84-16429-20-2

Páginas: 352

Año: 2015

Viure al final del carrer 118 no és fàcil.
La mare de la Valeria i la Raven les va abandonar fa anys sense donar explicacions i totes dues han hagut d'aprendre a guanyar-se la vida. Mentre que la Valeria té una feina insignificant com a model, la seva germana recorre la ciutat a la cerca d'homes als quals seduir per pagar el lloguer a canvi dels seus serveis. La Valeria es pensava que tot continuaria així per sempre... fins que va escoltar la música d'aquell noi al final del carrer, a la vora de casa seva, i les seves mirades es van creuar.
Des d'aquell moment un seguit de curioses coincidències portarà els personatges d'aquesta novel-la a canviar les seves vides com mai no s'haurien imaginat.

«L’escriptura de Clara Cortés posseeix la humanitat desbordant de Salinger.» Luis Alberto de Cuenca

 

«Clara Cortés és una de les veus més potents i evocadores que he descobert mai en un escriptora de la seva edat. La seva primera novel·la em fa intuir en ella la força d’una nova Joyce Carol Oates.»

Francesc Miralles

 

«L’autora no descriu el món: el crea amb les seves pròpies mans. T’arrossega sense remei i quan vols adonar-te’n no tens escapatòria. Si aquesta és la veu d’una nova generació, val la pena absolutament sentir-la.»

Victoria Álvarez

 

Novel·la guanyadora de la tercera edició del Premi Literari "LA CAIXA" / PLATAFORMA

Relacionados

Tags:

Copia el código del área de texto

Copia el código del área de texto

Copia el código del área de texto

Copia el código del área de texto

Suscrbete a la Newsletter

© 2017 Plataforma Neo Todos los derechos reservados

iportal